Helgen spenderades i Sundsvall och utställning stod på schemat.
Vi hade Trolla med oss, med förhoppningen att hon skulle lyckas ta ett cert. Hon hade redan tre, men behövde ett till för att kunna få svenskt utställningschampionat. Ett cert måste vara taget efter två års ålder, och Trolla fyllde två i slutet av september.
Med femtio borders anmälda till terrierklubbens utställning kändes det som om förhoppningen var i största laget.
Men det är inte över förrän det är över.
Trolla gick i öppen klass för första gången och Siv Jernhake, en terrierspecialist,  dömde.
Trolla skötte sig utmärkt i ringen och tyckte det var superkul.
Domaren tyckte om Trolla, och hon slutade som etta i öppenklassen, med CK! I bästa tik var det en juniortik, en unghundstik, fyra till från öppenklassen, och fyra eller fem championtikar och en veteran tror jag.
Till slut stod vi placerade som tvåa i bästa tikklassen, med bara vinnaren, en champion, före. Så certet gick till Trolla! Så nu är hon utställningschampion och jag är såå stolt över min lilla skithund!

SE UCH Musical’s Nevele Pride

Söndagens utställning gick inte lika bra. Då var det en internationell utställning med chans att ta ett cacib. Trolla placerade sig som trea i öppenklassen utan ck, så det blev ingen placering i bästa tik denna dag, och ingen chans till cacib. Men det tog vi inte så hårt. Det vi hade önskat var uppfyllt så vi åkte hem med ett stort leende på läpparna.

De andra hundarna hade bott i stan hos lillmatte i helgen så Aqua fick miljöträna lite. Det är väldigt nyttigt när man bor i skogen och inte träffar så mycket folk.
Alla tyckte det var kul att träffas igen, och få komma hem och springa fritt.